Akne all kannatajaid abistab tasuta äpp

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsine akne. Illustratiivne foto.
Tõsine akne. Illustratiivne foto. Foto: SCANPIX

Digitaalne maailm teeb lahendused kiiremaks ja kättesaadavamaks kui kunagi varem – akne all kannatajatele on nüüd olemas äpp, mis aitab otsustada, mida panna suhu ja mida mitte.

Inimesed, kes kannatavad akne käes, teeks tõenäoliselt ükskõik mida, et sellest vabaneda. Mõnikord seisab lahendus sinu murele külmkapis, kui imelikuna see ka ei kõla, kirjutab Fox News.

On olemas mobiilirakendus, mis aitab sul välja selgitada, millised toidud on sinu nahale head, millised tasuks välistada. Äpi nimi on Diet & Acne.

Tegemist on tasuta rakendusega, mille loojaks on Ameerikas asuv Northwesterni ülikool.

Äpp kasutab oma töös ja soovitustes teaduslikult tõestatud materjale ning loob kasutajale ise seoseid, välistades toidud, mis suurendavad põletikulises organismis põletikutaset ja ühes sellega akne väljanägemist.

Kõik, mida äpi kasutamiseks tegema peab, on klikkima toidul, mida plaanid süüa ning rakendus jagab sulle soovitusi, kas see on mõistlik või mitte ning mida selle söömine kaasa toob – mis head, mis halba see teeb.

Lihtsamalt öeldes on ammu teada tõde ka mobiilirakenduses olemas – mida rohkem sinu toidulaud sisaldab suhkruid, saiatooteid ja ka ülemäära palju piimatooteid, seda suurem on tõenäosus aknele hoogu juurde anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles