ITK tunnustas parimaid töötajaid

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta Arst 2014 tiitli pälvis neuroloogiakeskuse juhataja dr Toomas Toomsoo.
Aasta Arst 2014 tiitli pälvis neuroloogiakeskuse juhataja dr Toomas Toomsoo. Foto: Ida-Tallinna keskhaigla

Ida-Tallinna Keskhaigla aasta töötajaid esile tõstev pidulik tunnustamisüritus leidis aset kümnendat korda. Tiitli aasta arst 2014 pälvis neuroloogiakeskuse juhataja dr Toomas Toomsoo.

ITK juhatuse esimees Ralf Allikvee sõnas tunnustusüritusel töötajaid tänades, et Ida-Tallinna Keskhaigla soovib edaspidi senisest enam väärtustada pühendunud töötajaid: neid, kes juba aastaid olnud haigla edus osalised ja pühendanud oma tööelu parimad aastad Ida-Tallinna Keskhaiglale. Iga-aastane aasta töötaja tunnustusüritus on üks viis, kuidas head kolleegi märgata ning tänada.

Aasta arst 2014 tiitli pälvis neuroloogiakeskuse juhataja dr Toomas Toomsoo, kes on oma tegevusega silma paistnud mitmel korral. Tema eestvedamisel on ITK neuroloogiakeskus esirinnas ravikvaliteedi näitajate osas ja sel aastal tunnustati Tartu Ülikooli arstiteaduskonna päevadel Toomas Toomsoo ja tema kolleegide tööd Parkinsoni tõve diagnostilistest biomarkeritest, pidades seda ürituse parimaks suuliseks ettekandeks.  

Toomsoo enda sõnul on Ida-Tallinna Keskhaigla kolleegid ning see haigla on tema jaoks ääretult mõnus paik. «Oleme ühe asja eest väljas – seda on kaugele näha ja tunda. Tunnen, et meil on toimiv meeskond. Eriti soovin esile tõsta meie toredaid ja kokkuhoidvaid õdesid, kes oma professionaalsusega toetavad meie keskuse suurepäraseid arste, kelle tööde ja tegemiste läbi on võimalik ka minul silma paista, sest suurt asja tehes ei saa seda teha üksinda, selleks on vaja tugevat ja lojaalset tiimi. Võin käsi südamel öelda, et olen rahul siin, nüüd ja praegu,» rääkis Toomsoo.

Aasta õendustöötajaks 2014 kuulutati sisekliiniku II kardioloogiaosakonna õde Maria Käosaar. Aasta hooldustöötaja 2014 tiitli sai hooldusravikliiniku I õendusabi osakonna hooldaja Olga Urban.  Aasta klienditeenindaja 2014 tiitli pälvis Kristine Premet, aasta puhastusteenindaja 2014 on Larysa Tsuskar ning aasta sekretär sisekliiniku assistent Sinikka Jarinen.

Ida-Tallinna Keskhaigla tunnustab ka kliinilisi tugispetsialiste ja mittekliinilisi spetsialiste.

Aasta kliiniline tugispetsialist 2014 on sisekliiniku sisehaigustekeskuse sotsiaaltöötaja Anni Raie ja aasta mittekliiniline spetsialist 2014 meditsiinitehnika teenistuse vaneminsener Priit Ruuge. 

Järgmine aasta kulgeb Ida-Tallinna Keskhaiglal tavalisest pidulikumas meeleolus – täitub 230. juubel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles