Elite kliinik koondab üle 20 inimese

Marina Lohk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elite Kliiniku juhataja doktor Andrei Sõritsa sõnul tekitab sünnitusabiteenuse lõpetamise tõttu kõige enam kurbust pikaajaliste töötajate koondamine.
Elite Kliiniku juhataja doktor Andrei Sõritsa sõnul tekitab sünnitusabiteenuse lõpetamise tõttu kõige enam kurbust pikaajaliste töötajate koondamine. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Seoses haigekassa otsusega lõpetada sünnitusabileping Elite kliinikuga algab kliinikus kollektiivne personali koondamine.

Koondada tuleb 20 inimest, kellest kümme on arstid, kuus ämmaemandad ja neli õed ja abiõed. Enamiku töötajate tööstaaž Elite Kliinikus on üle viie aasta. Koondamine toimub vastavalt Eesti seadustele ja töötukassa kontrolli all, kirjutab meditsiiniuudiste portaal Med24.ee.

Seoses sünnitusabi lõpetamisega kaotab kliinik prognostiliselt umbes 15 protsenti oma aastakäibest. Koondamise kuludeks on planeeritud üle 70 000 euro.  AS Kliinik Elite jätkab haigekassa partnerina günekoloogia, kehavälise viljastamise ja kõrva-nina-kurguhaiguste valdkonnas. Samuti pakutakse eriarstiabi veel üheteiskümnel erialal. Töötamist jätkavad 40 eriarsti, 20 nendest on naistearstid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles