Kaiu apteek paneb tänasest uksed kinni (1)

Heilika Leinus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaiu apteegi klientidel tuleb tänasest ravimeid mujalt osta.
Kaiu apteegi klientidel tuleb tänasest ravimeid mujalt osta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kaiu valla ainuke, BENU apteek, jääb alates 1. septembrist 2016 suletuks, viimased sisseostud sai teha 31. augustil kella 13-ni.

Kaiu valla abivallavanem Karine Rajasaar ütles, et apteegi sulgemine tuli vallale üllatusena, kuid tema hinnangul apteegil kuigi palju külastajaid ei olnud, kirjutab Mariliis Vest ajalehes Raplamaa Sõnumid. Tema sõnul teeb apteegi kadumine elu keerulisemaks eelkõige pensionäridele ja teistele inimestele, kellel on liikumisega raskusi.

BENU Apteek Eesti OÜ juht Kaidi Kelt ütles kahjutundega, et tõepoolest ollakse sunnitud 31. augustil Kaiu BENU apteek sulgema, kuna apteegi farmatseut ja kauaaegne töötaja Viivi-Helene Kesküla läheb pensionile. Ta lisas, et Kaiu apteegi sulgemise otsus ei olnud lihtne ning juba pikka aega on otsitud inimest, kes saaks apteekri tööga jätkata, kuid kahjuks pole see õnnestunud.

Loe täismahus artiklit 31. augusti Raplamaa Sõnumitest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles