Pepu puhtaks!

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Kui käed saavad mustaks, siis peseme neid seebiga. Kui juuksed on läinud rasvaseks, haarame appi šampooni. Ent miks käitume pärast tualeti külastamist teisiti, jäädes lootma vaid kuivale paberile?

Istmikupiirkonna nahk on õrn ja tundlik. See tähendab, et kui seda mitu korda päevas kareda paberiga pühkida, kahjustame nahka ja jätame hooletusse hella piirkonna hügieeni: tualettpaber eemaldab küll suurema mustuse, kuid nahk ja karvad jäävad endiselt määrdunuks. Ei kõla just kuigi hästi, või mis? Kahjuks ei tee ka kõige siidisem paber siinkohal imesid.

Mida siis teha? Kuna pärast iga WC-külastust pole võimalik duši all käia, oleks tarvis alternatiivi, mis puhastab mustuse, jättes naha sealjuures pehmeks ja terveks. Siin tulebki appi niisutav geel Gel Wipe, mis tagab puhta ja värske tunde terveks päevaks.

Miks seda vaja on?

Põhjuseid, miks peaks vannitoariiulil või kotis tegema ruumi puhastavale geelile, on mitu. Kindlasti teavad väikelaste vanemad, et vahel võib «üllatus» põnni püksis ilmutada end kõige valemal ajal ja ebasobivamas kohas. Sellistel puhkudel on hea, kui on kaasas abimees, millega lapse pepu kiirelt ja õrnalt puhtaks teha. SATU Laboratory Gel Wipe geel sobib kasutamiseks ka alla kolmeaastastele lastele.

Ent ka täiskasvanutel on vahendist kasu. Teatavas vanuses muutub naistel nahk intiimpiirkonnas kuivemaks ning kareda tualettpaberiga pühkimine võib põhjustada nahaärritust ja ebamugavustunnet. Miks mitte ennetada seda juba eos?

Ka kõhuviiruste, näiteks kõhulahtisuse korral, muutub istmiku pühkimine pärast teist või kolmandat korda valusaks, kuna nahale on tekkinud mikrohaavandid. Niisutava ja rahustava komponendi kasutamine aitab seda leevendada.

Lisaks hügieeni parandamisele jääb ka aluspesu puhtaks. Higistades või trenni tehes valgub tagumiku vahele jäänud mustus riietele, kus lisaks plekkidele võib see eritada halba lõhna. Küsitlused näitavad, et kehv isiklik hügieen on vastassoo puhul üks eemaletõukavamaid asju – ei ole midagi ebaseksikamat kui «esimesed triibulised» aluspükstel.

Gel Wipe geel parandab hügieeni, ennetab nahaärritust, niisutab nahka, elimineerib mustuse ja halva lõhna ning hoiab aluspesu puhtana. Teisisõnu: mitu muret vähem ja värskem tunne terveks päevaks!

Kuidas seda kasutada?

Geeli kasutamine on lihtne ja mugav.

  1. Tualettpaberiga tuleb puhastada suurem mustus.
  2. Võta uus paber ja murra see kahekordseks.
  3. Pihusta paberile tilgake geeli ja pühi pepu puhtaks.
  4. Võta paber ja kuivata.

Toode on müügil Apotheka Netiapteegis ja suuremates Apothekades üle Eesti.

Artikli ilmumist on toetanud EAS läbi SATU Laboratory OÜ'le antud Starditoetuse, mida on kaasrahastanud Euroopa Regionaalarengu Fond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles