Aina rohkem inimesi eelistab spordiklubidele kodus treenimist

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänases majanduskliimas loobub üha rohkem inimesi kallites spordiklubides treenimisest, soodsam ja isegi mugavam on trenni teha kodus oma elutoas.

Spordiklubile eelistab koduseid treeninguid britt Imogen Fry, kes on enda vormis hoidmiseks soetanud ka uue ratsutamist imiteeriva trenažööri, vahendas Reuters.

Kodus treenimisel on Fry sõnul omad plussid – ta teeb varasemast rohkem trenni, säästab raha ja aega. Lisaks on trenažöör üllatavalt efektiivne.

Treeningvahenditega tegeleva firma Zero Gravity Products müügijuht Martin Onderdonck rääkis, et koduste trenažööride turg on viimase 18 kuuga märgatavalt kasvanud. Kasvu põhjuseks peab Onderdonck igapäevaste kulutuste kärpimist. Inimesed hoiavad kokku ka spordiklubide arvelt, kuid samas ei taha nad treeningutest loobuda, kodused treeningvahendid on sellise olukorra lahenduseks, ütles Onderdonck.

Essexis elavad sõbrannad Nikki ja Leanne kasutavad trenni tegemiseks mängu Wii Fit abi.

Nikki arvates on spordiklubid liiga kallid ja sinna paigutatud raha ei oleks hästi kulutatud. Leanne lisas, et kodus treenimine on spordiklubides käimisest parem, kuna kodus on rahulikum, harjutusi võib teha ka ööriietes ja keegi ei vaata sind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles