Kingi apteegis suurperedele tervist!

Apotheka
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Apotheka

Koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liidu ja Apotheka apteekidega saab kuni detsembri lõpuni osa võtta heategevuskampaaniast, annetades Apotheka apteekides Eesti lasterikastele peredele tervisetooteid või kinkekaarte.  

Apotheka apteekides on detsembrikuu vältel kogumiskastid, kuhu saavad kõik apteegikülastajad soetada suurperede jaoks vajalikke tervisetooteid – vitamiine, toidulisandeid, esmaabitarbeid ning muud apteegikaupa, millest on kindlasti abi suurperede laste elukvaliteedi parandamisel. Vajalike toodete leidmiseks saab nõu küsida apteekrilt, samuti leiab apteegist ka sellekohaseid viiteid, lisaks on peredele võimalik annetada Apotheka kinkekaarte.

„Inimesed, aga ka ettevõtted, kes ei taha kaasa minna jõuluaegse ostuhullusega, soovitan hoopis teha heategu ning annetada apteekides lasterikastele peredele tervisetooteid,“ ütles MTÜ Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap. „Vajaminevate asjade leidmiseks saab nõu küsida apteekrilt, aga veel lihtsam on annetuskasti poetada Apotheka kinkekaart, mille eest saavad pered ise oma koduapteeki täiendada.“

Apotheka juhatuse liikme Marika Pensa sõnul on seni enim annetatud lastele mõeldud vitamiine, hematogeeni, C-vitamiini ja sinepiplaastreid. „Suurperede koduapteeki võiksid nende toodete kõrval kuuluda ka esmaabivahendid, D-vitamiin, mida tuleks Eesti kliimas võtta aastaringselt, ning külmetushaiguste ning kõhuhädade vastu võitlemiseks vajalikud tooted nagu kurgupastillid, köhasiirupid, probiootikumid, nohuspreid, aga ka kraadiklaas ja ravimteed,“ rääkis Marika Pensa.

„Lisaks on lasterikastel peredel kindlasti puudus jaheda ilmaga kuivaks muutuva naha kaitseks mõeldud baaskreemidest, mida kulub suure pere puhul päris palju,“ ütles Marika Pensa. „Kuna suure pere veduriks on tublid emad-isad, kes ohverdavad laste nimel tihti iseenda heaolu, vajavad ka nemad turgutust ja tuge – seda näiteks vitamiinide, toonikumide ja muude tervisetoodete abil.“ 

Apotheka kaubamärgi all tegutseb Eestis 170 apteeki. Annetamiseks on võimalik kasutada ka Netiapteegi keskkonda apteek.apotheka.ee – seal tuleb annetatavatest toodetest kokku panna eraldi tellimus ning jõudes kättetoimetamise viisi valimiseni, valida annetamise korral „Kättesaamine apteegist“ ning apteegiks „Kingin suurperedele“. Täpsemat infot annetamise võimaluste kohta leiab siit.

Eesti Lasterikaste Perede Liit (ELPL) on loodud 1996. aastal toetamaks lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, mis koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli ja enam. Liikmesorganisatsioonides on 1443 nelja ja enama lapsega pere ehk võrgustikku kuulub ligemale 10 000 inimest, neist 6800 on lapsed. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles