Vabu vaktsineerimisaegu on ligi 2000

BNS
Copy
TÜ Kliinikumis toimunud vaktsineerimine.
TÜ Kliinikumis toimunud vaktsineerimine. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Üleriigilises digiregistratuuris on esmaspäeva hommikuse seisuga enam kui 1900 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti.

Terviseameti teatel pakuvad digiregistratuuris vabu kaitsepookimisaegu City Tervisekliinik, Corrigo, Eesti Diabeedikeskus, Hiiumaa haigla, Ida-Tallinna keskhaigla, Ida-Viru keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Läänemaa haigla, Lõuna-Eesti haigla, Medita kliinik, Põlva haigla, Qvalitas arstikeskus, Rakvere haigla, S Silmarõõm, Sanatoorium Tervis, Tallinna Eriarstikeskus, Tartu Ülikooli kliinikum, TNP Konsultatsioonid, Viljandi haigla ja Viru haigla.

Kõik 50-aastased või veel sel aastal 50-aastaseks saavad inimesed saavad registreerida Covid-19 vastu vaktsineerima. Samuti on sõltumata vanusest oodatud vaktsineerima Covid-19 riskirühma kuuluvad inimesed. Vaktsineerimise aja saab broneerida digiregistratuuri kaudu, helistades kohalikku haiglasse või eraraviasutuse registratuuri.

Esmaspäeva hommikuse seisuga on vaktsineerimisi tehtud kokku 373 391 inimesele, kellest 213 831 on pooleli oleva vaktsineerimisega ning 159 560 on lõpetatud vaktsineerimisega. Ööpäeva jooksul manustati 3196 doosi, kokku on manustatud 532 605 vaktsiinidoosi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles